See other templates

LA CRÒNICA

ATLÈTIC 2-0 PEÑA UNION D. MÁLAGA

Partit seriós el disputat pel nostre 1r Equip dissabte a la nit contra un equip rocós que ha entrat en fallida fa 5 jornades, però que sempre és difícil de batre.

 

 

 

L’equip es va mostrar sòlid en defensa i va generar ocasions clares de gol a l’esquena de la seva defensa, però ens va costar materialitzar-les; darrere, l’equip  resolia amb ofici amb bona actuació de Picon i Montes, una mica per sobre de la bona actuació també de la resta. Aquesta falta de sort de cara a porteria, va fer arribar amb un esquàlid 1-0 al descans, en una jugada col·lectiva digna d’hemeroteca Atlètica, en una combinació Cebri-Morgado-Jan al primer toc.  

A la represa, els visitants van ocupar més l’espai atlètic, encara que es van dedicar més aviat a penjar pilotes que a crear perill per banda o en espais interiors ben coberts pels pivots i centrals. Alhora, l’Atlètic els enganxava a la contra contínuament fins que va arribar el penal a Jan materialitzat per Rodon i va segellar la victòria.

És gratificant arribar a l’aturada líders, però això és molt llarg i haurem d’anar pas a pas, encara que l’aritmètica diu que els nostres rivals necessiten més punts que nosaltres a hores d’ara. També sabem que d’una setmana a l’altra, tot canvia si no guanyes. A banda d’això, l’equip gaudeix, és feliç, treballa bé, és jove, té talent, està ben dirigit…..molts ingredients per a què  la paella surti bé. Però també els rivals cuinen.

 

Cap Amunt