See other templates

L'INFANTIL A GUANYA LA LLIGA

El primer títol ha caigut. Després de tenir lluitant diversos equips al llarg de la temporada. L’Infantil A ha estrenat el medaller.

La campanya ha estat excepcional, amb 21 victòries , 4 empats i només 2 derrotes en una 1ra divisió igualada i difícil, on el nostre Infantil A ha mostrat una superioritat manifesta traient 10 punts al segon classificat a falta de 3 jornades.

+ info

REVISIONS MÈDIQUES

Els dies 16 i 24 de Maig i 13 i 14 de Juny, farem les revisions mèdiques dels que han caducat (adjuntem llistat)

El preu de la revisió mèdica són 23 €, que caldrà pagar en efectiu a l'oficina del club, abans de passar la revisió. També cal omplir l'anamnesi.

Anamnesi

 

 

 

+ info

VI CAMPUS ATLÈTIC ESTIU 2018

Ja està obert el termini d'inscripció per al VI Campus Atlètic estiu 2018 (fins al 18 de juny).

Per inscriure cal omplir el full d'inscripció, fer el pagament (per transferència o targeta) i portar-lo a l'oficina del club, juntament amb el comprovant de pagament (tranferència), fotocòpia del DNI i CatSalut del participant.

Full d'inscripció

Menu Campus Atlètic 2018

+ info

ATLÈTIC NEWS

Ja tenim aquí el sisè número de les Atlètic News. Aquesta vegada arriben plenes de continguts molt interessants: un balanç esportiu signat pel Carlos Cebrián, Director Esportiu, una entrevista al Joan Suriol que ha deixat l'Atlètic per anar a viure a Toronto, una altra entrevista al Marcos Seguí, la persona que ha introduït el coaching al Club... 

Tot això sumat a l'editorial del President així com un apartat sobre les noves instal·lacions i una secció sobre curiositats que potser no sabies sobre l'Atlètic. Per últim, us fem 5 cèntims amb les darreres novetats per tal d'estar informats de tot el que passa al nostre Club. 

ATLÈTIC NEWS

ATLÈTIC NEWS

                                                         

+ Info
  •  Start 
  •  Prev 
  •  Next 
  •  End 

Page 1 of 3

Cap Amunt