See other templates

Juvenil B

CRÒNICA JUVENIL B 2/06/2018

Sant Lluis 4- 2 Juvenil B
 
Final de temporada amb bon sabor de boca i demostrant el per què de la situació a la taula i de la magnífica segona volta. Tot i la derrota l’equip va de ser superior en joc i ocasions. El 3r classificat va demostrar ser superior físicament i això ens va penalitzar en algunes situacions. 
Acabem contents i orgullosos de la temporada feta tot i els diferents problemes que han succeït durant l’any. 
Desitgem tota sort del món en els diferents recorreguts que realitzaran els jugadors de la plantilla.

 

CRÒNICA JUVENIL B 26/05/2018

Juvenil B 8-0 Abrera B

Victòria abultada per confirmar que el d’aquest equip és brutal. Temporada exitosa per molts motius. Bon joc, bon rotllo, creixement personal de TOTS i bons resultats.
A falta d’una jornada contra el 3er classificat, l’equip es troba en la part alta de la taula lluitant contra tots els equips construïts per pujar.
Ara només queda disfrutar d’ells i disfrutar d’aquest esport, que si li dones actitud, ordre i sacrifici...et dóna molt.
Felicitats, jugadors!

 

CRÒNICA JUVENIL B 6/05/2018

Castelldefelds C 0-3 Juvenil B

 Victòria important a domicili d’un dels equips capdavanters de la lliga. Molt superiors en tots els aspectes i en tot moment conscients de l’importancia d’aquesta victòria. 

A la primera part, degut al risc defensiu que assumim en defensa, no hem acabat d’estar del tot agust. Tot i així, sorpreniem per bandes i erem superiors al migcamp.
0-1 a la mitja part i canvi tàctic per donar mes fiabilitat defensiva.
A la segona l’equip rival pren riscos en atac que ens permet arribar amb perill en les contres. Seguim segurs defensivament i molt superiors en la zona mitja realitzant transicions molt ràpides.
Final 0-3 i amb ganes de jugar els pròxims partits contra rivals directes.

CRÒNICA JUVENIL B 20/05/2018

Santfeliuenc C 0-1 Juvenil B
 
Gran victòria a domicili davant d’un dels millors equips de la categoria! A falta de 3 jornades pel final de la lliga, l’equip està demostrant tot allò que a après durant l’any: Ser un equip competitiu, fort mentalment, intens i generós. 
Primera part dominadora on deixem jugar al rival fins a que ens adonem que els seu únic recurs son els llançaments a l’àrea i veiem que els hi podem fer mal amb el nostre joc organitzat i rapid a les contres.
No els hi deixàvem superar les nostres línies defensives, tot i que els seus extrems hàbils a vegades ens feien patir.
Ben posicionats, poc a poc podíem enllaçar amb els nostres carrilers i puntes per arribar amb molt de perill.
0-1 a la mitja part que podia ser un 0-3 fàcil.
A la segona, l’equip contrari canvia sistema i ens provoca una mica de desajust en defensa, però alguns canvis tàctics i substitucions, ens fa forts al darrere i perillosos en atac tenint moltes ocasions per acabar amb el partit molt abans.
0-1 final, tres punts que ens deixen empatats amb el 4t classificat i a 3 del 3er, amb el qual juguem d’aquí 2 setmanes. 
A disfrutar!

CRÒNICA JUVENIL B 28/04/2018

Juvenil B 5-2 Torrelles A

Victòria necessitada que ens manté en llocs de privilegi abans de jugar contra 3 equips forts de la part alta. Quant l’equip és generós i sacrificat, el resultat sempre és positiu.
Superiors als minuts inicials, però encaixem gol molt rapid. L’equip no baixa el cap i arriben els gols. Remuntada i ens posem 2-1. Seguim generant però arriscant massa en defensa. No fem bé les basculacions defensives i ens empaten. 2-2 a la mitja part.
A l’inici de la segona, seguim sent agressius en atac i arriben els gols. Final 5-2 amb bones sensacions i amb ganes de quedar el més amunt possible en aquesta lliga.

Cap Amunt