See other templates

Infantil A

Crónica Infantil A Jornada 2/6/18

Infantil A 1-0 Pallejà

Finalitzem la temporada de la millor manera possible, amb victòria i amb un joc contundent que no permet  l'equip rival acostar-se a la nostra porteria. Acabem la temporada amb una avantatge sobre el segon classificat de 22 punts, si mirem una mica més la classificació, també podem veure que hem aconseguit 113 gols a favor i només 26 en contra. Durant la segona volta, hem aconseguit la victòria en tots els partits menys al camp de Sant Ildefons un empat, sense oblidar que només hem encaixat 9 gols en aquesta segona volta, dades molt bones, exemplars. Acabem satisfets tant a nivell esportiu com a nivell humà, esperem que els nois segueixen aquesta línia per seguir creixent com a jugadors i persones, i segueixin realitzant els seus objectius personals! Des de l'Infantil A, donem les gràcies a tot el suport rebut per molta gent que ens ha seguit aquesta temporada i tot l'ajut rebut des del club. Força Atlètic!

CRÒNICA INFANTIL A 25/05/2018

MARTORELL ASSOCIACIO ESPORTIVA 1-2 INFANTIL A

Partit molt complert de tot l’equip en termes generals, exeptuant els últims 5 minuts de partit, on hem perdut completament el control. Tot i això, l‘equip ha sabut en tot moment com atacar el rival i no s’ha posat nerviós encara que les ocasions clares no volien arribar. Ja només ens queda 1 partit i s’ha d’intentar guanyar i sobretot jugar el millor possible. 

GOLS: Piñeiro, Lee

JUGADORS DESTACATS: Gerard

CRÒNICA INFANTIL A 13/05/2018

VILADECANS A 0 - 5 INFANTIL A 

Per fi s’ha aconseguit l’objectiu tant desitjat. Després de competir durant tota la temporada, avui ens hem proclamat campions de lliga amb el merescut ascens a Preferent. 

Partit sense gaires complicacions, l’equip ha sortit concentrat, sabent el que es jugava i anant a buscar la victòria en tot moment. Ara ja només ens queda disfrutar dels 3 partits que ens falten per acabar i preparar el millor possible l’equip per Donosti. 

GOLS: Eric (x2), Medir (x2), Bello

Crónica Infantil A Jornada 19/05

Infantil A 6-2 Igualada 

Victòria contundent del nostre Infantil A, davant d’un Igualada que ens havia fet perdre punts com a visitants. Vam estar ordenats i concentrats en les nostres tasques i responsabilitats, quan l’equip com a col·lectiu, fa el que ha de fer, es molt complicat crear-li perill. És cert que vam cometre errors, errors de concentració, que van significar dos gols en contra, que no hauríen d’haver pujat al marcador. Queden dos partits de lliga, on haurem de llimar ben prim per acabar de resoldre les últimes mancances, per poder arribar al nostre següent objectiu, la Donosti Cup.

CRÒNICA INFANTIL A 5/05/2018

INFANTIL A 3 - 0 SANTFELIUENC A 

Després d’aquesta victoria ja només ens queden 3 punts per proclamar-nos campions de lliga. Partit regular en línies generals de tot l’equip, vam dominar però ens va costar trobar l'última passada correcta per poder fer mal al rival. Tot i això, l’equip va estar molt concentrat, sabent en tot moment el que es jugava. 

JUGADORS DESTACATS: MEDIR

GOLS: MEDIR, LEE (x2)

Cap Amunt