See other templates

Benjamí C

Crònica Benjamí C 2-6-18

Benjamí C 1-4 Torrassa

Un dels partits més importants de la temporada, ens jugàvem el quart lloc. Era un partit difícil ja que el rival era molt gran físicament i es va notar, ja que alguns anàven amb molta por.

Vam dominar en alguns moments, però amb 1-3 i en el nostre millor moment, un error defensiu ens sentenciaven el partit.

Destacar l'actitud d'alguns jugadors i les bones parades del nostre porter Héctor.

Destacats: Jan, Víctor i Thiago. 

Crònica benjamí C 26/6/18

Espluguenc 1-3 Benjamí C

Partit estrany del nostre benjamí C aquest dissabte al camp de l'espluguenc . Un partit que afrontàvem sabent que ens havien guanyat a l'anada i amb ganes de demostrar qui era millor . El partit va començar molt be amb un altre gol de pau i un joc vistós en atac. En aquest moment ells no van cedir , al revés van estrènyer les dents tot i que més tard va arribar el nostre segon gol ,0-2 . Ens pensàvem que només jugant i corrent quan teníem pilota guanyaríem amb la gorra i aquí va ser quan va arribar el seu únic gol , 2-1 i en una acció posterior Hèctor va salvar un 1vs1 una vegada més, providencial i poc després vàrem culminar amb el 3-1 final.
Destacats: pau ensenyat i Héctor

Crònica Benjamí C 12/5/18

Cooperativa 0-6 benjamí C
Bon partit el disputat aquest dissabte a camp de la Cooperativa. Partit trampa ja que a priori érem superiors però ens presentàvem amb les baixes de Víctor, Gerard i Carlos . Els nois van suplir les baixes d'allò més bé amb ganes i bon joc, a més de l'ajuda de Pau Enrique que no només va estar al nivell sinó que ho va fer absolutament tot bé, cap error i tot bones decisions. Cal destacar també el partidàs del Pau Ensenyat, molt superior en totes les accions i culminant amb dos gols.
Golejadors : 2 Pol M 2 Pau 1 Erik 1 Nil
Destacats: Pau Ensenyat i Pau Enrique

Crònica Benjamí C 19-5-18

Benjamí C 4-3 Santfeliuenc

Jugàvem contra l'últim classificat que venia a posar-nos les coses difícils venint a presionar ben amunt.

Començàvem el partit amb dues intervencions espectacular d'Héctor, on aquest, ens salvaria en quatre ocasions clares durant el partit.

El primer gol el feia l'equip visitant, però poc després, una bona jugada d'Erik la culminava Carlos amb un bon xut al primer toc. Dos minuts després, una errada defensiva per anar tous a pilota, ens remontàven amb un xut creuat.

Al final del tercer quart, Pau es feia una jugada de les seves anant-se de tres i deixant sol a Thiago, on aquest fulminava la jugada a porteria buida. 

El rival es tornava a avançar amb un error defensiu per calcular malament el bot. A 5 minuts del final, Erik aconseguía fer l'empat i, a l'últim minut Pau el gol de la victòria.

Destacats: Héctor .

Crònica Benjamí C 5-5-18

Benjamí C 5-3 Prat

Partit contra un rival de primer any que ens va posar les coses molt difícils en la sortida de pilota. Presionaven molt amunt i ens costava treure la pilota jugada.

El partit començava amb un gol de Pau als 4 minuts, jugada d'Erik que la fulminava Pau. Poc després ens remontaven el partit per uns errors defensius.

A partir del tercer quart vam canviar la mentalitat que portàvem durant tot el partit i vam ser nosaltres qui remontaria un altre cop, mitjançant un golàs de Víctor, gol de falta de Pol R i una definició arribant des de segona linia també de Pol R.

Cap Amunt