See other templates

  • slider_image_01.jpg
  • slider_image_02.jpg
  • slider_image_03.jpg
  • slider_image_04.jpg
  • slider_image_05.JPG
  • slider_image_06.JPG

Crònique 5-6 Febrer

Amateur- Fontsanta : 8-2. Partit que es va resoldre als primers minuts amb tres gols ràpids. L'equip està jugant cada cop més còmode i només ens falta constància al treball setmanal. El grup s'ha de consolidar i a poc que ens acompanyi la sort, tornarem estan a dalt.

Juvenil-PªBª S. Vicenç del Horts: 7-1. Partit on la Penya ens va posar les coses difícils amb una bona sortida, però el bon joc nostre va acabar desarborant-los abans del descans amb un 4-1. A la segona part, vam continuar tocant amb rapidesa i van arribar tres més, encara que podien haver caigut molts més. Destacar el gol de Xavi. Gols també de Jan (4), Benyat i Wolfi.

Cadet- Pª BªVallirana: No podia ser millor el debut dels nous entrenadors. La il•lusió amb la que hem vist a l'equip ens fa pensar hem trobat el que volíem. Bona actitud durant tot el partit, bon posicionament defensiu i perill en l'atac així com disciplina ens han posat al camí correcte. Bons gols de Lubert (2) i Carles.

Infantil A-Escola baix Llobregat: 3-2. Molt bon primer quart jugant al nostre joc. Errors gravíssims als dos gols i l'equip es va descompondré una mica. Hem des ser més valents si volem ser boníssims. Si no, ens quedarem en bonets. Bon partit de Martí amb dos gols, Enric i Ferran, quan va jugar a l'esquerra. Si volem aportar coses a l'equip , no puc amagar-me i he de treballar més. Recort ha tornat, bona notícia.

Infantil B-Can Vidalet; 2-2. Començava la segona volta i teníem davant un partit per recuperar els bons resultats, i mantenir i millorar el joc de toc. El primer objectiu se'ns va escapar en un l'últim sospir de mala sort. Tot i això vam assolir el segon objectiu de manera notable. Calonge, Santi, Marçal, Iñigo i Guillem Cera van destacar per sobre d'un bon nivell general de tots.

Aleví A- St. Vicenç dels Horts 2009: 5-6. L'aleví "A" va jugar el partit més complert de tota la temporada, ja que tant defensivament com ofensivament, van estar a un alt nivell. Però una vegada, més la sort no va estar del nostre costat i es va acabar perdent per culpa de jugades puntuals. El partit es va començar guanyant però, com ja ha passat en més d'una ocasió, ens van remuntar i vam anar per darrere en el marcador durant la resta de partit. La setmana passada també es va jugar un molt bon partit, per tant la línea a seguir és aquesta. Cal destacar el bon partit del bloc.

Aleví B- Levante: 10-1. Bon partit els jugat pels nostres amb superioritat total tan individual com col•lectiva, la qual cosa és important en aquest equip. Va haver-hi més joc de conjunt i més velocitat de transició de pilota. Grans gols, com ens tenen acostumats.

Benjamí A-CFA: 6-2. Partit més discret dels nostres acusant una mica baixes de pes. Però en aquest equip hi ha fusta suficient per a substituir absències importants. Bon debut de Mattia a la porteria.

Benjamí B- Pª Bª Sant Vicenç: 2-4. La visita del líder era recordat durant la setmana pel repàs que ens van donar a la primera volta. A més havia guanyat tot arrasant els rivals. Però les coses han canviat i el nostre equip està més consolidat i jugant bon futbol. Tant és així, que ens van posar per davant i faltant un quart anàvem empat a dos. Nosaltres no vam tenir sort i en dos contres ens van enganxar quan va faltar poc per posar-nos davant. Hem d'estar orgullosos dels nostres.

Femení- American School Barcelona: 4-1. La primera victòria ha tardat en arribar, però ja la tenim. La necessitàvem perquè el treball que estan fent ho mereix. Bon partit, amb molta intensitat i velocitat per part de les nostres que van posar més garra en cada jugada. Gran actuació de Laura i de Júlia, amb un golàs inclòs.

Cap Amunt