See other templates

  • slider_image_01.jpg
  • slider_image_02.jpg
  • slider_image_03.jpg
  • slider_image_04.jpg
  • slider_image_05.JPG
  • slider_image_06.JPG

Crònique 15-16 Gener

AMATEUR-CASABLANCA: 5-1. Ja van parlar la setmana passada dels grans signes de millora del joc. Van fer una primera part esplèndida amb joc ràpid, intens, bonic i resolutiu de cara al gol. A més, s'està aconseguint fer un equip implicat, treballador i solidari. Ara toca consolidar-lo la setmana que ve. Hat trick de Rey. Arnau i Ibon van fer els altres.

SANT ANDREU-JUVENIL: 1-1. La victòria es va escapar als darrers minuts amb decisions arbitrals en contra nostra que no haurien d'haver sigut decisives si el partit hagués estat resol abans. Toca reflexionar.

MARIANAO-CADET: 7-0. Partits marcat per absències importants i jugat amb valentia durant bona part del mateix, fins els darrers minuts que es van enfonsar. Endavant nois, ens hem d'aixecar.

INFANTIL A-VILADECANS: 4-0. El rival va venir amb la lliçó apresa acumulant jugadors darrere i el joc excessivament lent dels nostres no va ajudar gaire. Encara i així el control del partit va ser nostre sempre. Gols de Johan(2), Ferran i Enric.

INFANTIL B- CORNELLÀ: 7-2. Bon partit el disputat a Cornellà, encara que la pegada del Cornellà ens va "matar". Molt bons 2n i 3r quarts. Destacar els bons gols d'Àlvaro i Joan, el bon fer de Toni Mora i l'actitud d'Eloi.

ALEVI B-CORNELLÀ: 8-2. Partit sense complicacions i setmana important per als nostres que han de donar la seva justa mida dissabte vinent.

CORBERA-ALEVÍ A: 18-2. Partit on el rival va demostrar el per què de la seva posició de líder a la lliga. La superioritat del rival va ser durant tot el partit aclaparadora. No obstant això, l'Aleví no va abaixar mai el braços i va aprofitar dos ocasions per a intentar maquillar el marcador. Aquesta derrota no ha d'afectar a l'equip, ja que aquest partit no era de la nostra lliga, i hem de seguir treballant bé durant la setmana per afrontar el pròxim partit que és important.

BENJAMÍ A-FONTSANTA: 7-1. Partit més complicat del que mostra el resultat, on l'equip rival va començar amb una gran intensitat. L'Atlètic va demostrar que és el líder al materialitzar les primeres accions de les quals va disposar. La gran tercera part va tancar el partit de manera definitiva. Gran partit de Oriol Soldevila. Gols d'Oriol Soldevila(3), Oriol Nievas(2), Alejandro(2) i Ivan.

MOLINS-BENJAMÍ B: 2-5. Partit guanyat en la primera part del 2 º quart, on van arribar 3 dels 5 gols. Obrim bandes i juguem al toc, es nota que l'equip va creixent a poc a poc, però els partits es guanyen tenint intensitat fins l'últim minut si no el rival et pot donar la volta al marcador. Últim quart amb relaxació i el Molins ens va fer 2 gols en els últims minuts. Destacats Angel, Nil, Fadi i gols d'Alejandro 2, Biel, Fadi, Albert M. Bons minuts d'Oscar.

ALMEDA-PREBENJAMÍ A: 2-7. Els petits de la casa segueixen sense deixar-se punts encara que sigui en camp contrari. Aquest cop va ser l'Almeda, un equip que ha agafat força i experiència a mida que ha avançat la lliga. Han preparat un partit molt defensiu i ha costat obrir la llauna. No ens han deixat jugar amb comoditat. A destacar el jugador de l'Atlètic Bruno Pascual que ha jugat dos grans parts I ha assegurat la victòria a l'equip.

EUSEBI GÜELL- PREBENJAMÍ B: 10-0. Partit fluixet el jugat pels nostres a un camp on van sortit adormits i sense l'esperit combatiu d'altres cops.

FONTSANTA-FEMENÍ: 7-1. Molt bona segona part de les nostres on van rebre un gol en contra amb bones oportunitats de les nostres i triangulacions al mig camp.

 

Cap Amunt