See other templates

  • slider_image_01.jpg
  • slider_image_02.jpg
  • slider_image_03.jpg
  • slider_image_04.jpg
  • slider_image_05.JPG
  • slider_image_06.JPG

Crònique 11-12 Desembre

AMATEUR ATLÈTIC -COLEGIO ALEMAN: 3-0. Bon partit el vist al camp de Sant Just.. L'equip local ha jugat al toc, com ells saben i han gaudit de joc vistós i alhora intens i ràpid. Aquesta dinàmica de l'equip és la correcta i les cares dels jugadors i l'esperit al camp així es percebia. Endavant que tornem a estar set equips en un mocador. Gran partit d'Elio amb dos gols. Marc va fer l'altre.

JUVENIL ATLÈTIC - MOLINS DE REI: 0-1. Des de l'abril que aquest equip no perdia en competició oficial (més de 8 mesos). Però la història serveix per a recordar-la només. Ens aixecarem com hem fet més d'un cop, però tots hem de posar de la nostra part. Respecte al partit, el Molins va demostrar ser un bon equip, però no va fer mèrits per a guanyar, però sí gols suficients, un. Enhorabona.

CADET ATLÈTIC -STA COLOMA: Partit suspès per incomparecència d'àrbitre.

FEMENÍ ATLÈTIC - INCRESA: 1-2. Un autèntica pena no haver pogut mantenir l'empat aconseguit a la segona part. Els dos contracops del rival ens van derrotar. Partit molt anivellat i bons progressos d'un grupet de noies. Gol de Laia.

INFANTIL A ATLÈTIC -MOLINS DE REI: 6-1. Partit amb fases de bon joc davant d'un rival que no va oferir gaire resistència, ja que va rebre dos gols molt aviat. Gols de bella factura com el d'en Pol i de Johan des de quaranta metres. Bon partit de Térmens, Ferran, Víctor, Martí i Toni.

INFANTIL B ATLÈTIC -PRAT AE: 0-5. Encara que sembli increïble pel resultat la possessió ha estat del nostre equip i el joc de toc ha començat a funcionar. Ens falta ser més incisius en atac i més agressius en defensa. Tots han mostrar un abona actitud i destacarem el grup per sobre de tots.

ALEVI B ATLÈTIC -GAVA MAR: 12-0. Gran partit el jugat pels nostres amb joc de conjunt, molt més moviment alhora de la qualitat que atresoren. Aquesta és la línia a seguir. L'equip està gaudint del seu propi futbol i això es veu al camp i entrenaments. Han entès que són un grup i no un nombre de jugadors determinat.

ALEVÍ A ATLÈTIC - MARTORELL: 4-8 No hi manera de guanyar a casa. Les nostres reaccions arriben tard i ja no hi ha temps de remuntar. Crec que el joc nostre és correcte, fins i tot de fases bones, però mentre nosaltres perdonem davant la porteria el rival no té compassió. Potser ens falta pilleria i carrer, un terme que s'utilitza al món del futbol per treure més partit a les habilitats i limitacions. Però tot arribarà.

BENJAMÍ A ATLÈTIC -EFO 87: 24-0. Independentment del resultat, el joc que demostren dia a dia ensenya la gran progressió d'aquest grup que està molt per sobre de la categoria, encara que això s'ha de demostrar dissabte a dissabte. Bona feina nanos.

BENJAMÍ B: ATLÈTIC–INCRESA 13-2. De nou, bon partit dels petits benjamins que continuen despleguen un gran joc. Gols de bella factura com als de l'Alejandro, Nil, Forners i en Gerard i destacats Albert Forners, Albert Mir i Alejandro, dintre d'un gran nivell general.

PREBENJAMÍ A. SECTOR MONTSERRAT- ATLÈTIC : 0-12. De nou massacra de futbol per la superioritat física i tècnica dels nostres. Bon partit de tots ells. Molt bé , nois.

PREBENJAMÍ B: EF GAVA -ATLÈTIC : 4-0. Fases anivellades del joc davant un equip superior a nosaltres. Amb això ja tenim prou. Tots aniran evolucionant, intentem que ningú es quedi enrere. Però la realitat és que alguns van realment ràpid.

 

Cap Amunt