See other templates

Aleví I

Cronica Alevi I 19/5/18

Terlenka;  4-4; Alevi i

Partit contra un equip que ha tingut molta intensitat durant tot el partit.
El primer quart no vem tenir la intensitat necesària ni encert en
la presa de decisions.
El segon quart l’Atlètic va remontar el resultat del primer quart.
Els dos ultims quarts l’Atlètic no va saber mantenir el resultat remontat i es va perdre la intensitat en defensa pero l’encert de cara a porteria ens va a ajudar a poder estar dintre del partit fins a l’ultim quart.

 

Semifinals i Final Baix Llobregat Aleví I 12-5-2018

Semifinal

L'Aleví I va fer una gran semifinal contra un rival que ja haviem jugat semanes abans. Va ser un partit poc disputat, ja que des del principi vam controlar el partit.

FInal

Partit contra el millor rival contra el que ens haviem enforntat. La final la vam començar perdent, però després d'un gran esforç  en el tercer quart vam aconseguir forçar la pròrroga, una pròrroga molt renyida que la vam acabar guanyant.

Molt bon torneig de l'Aleví I 

CRÒNICA ALEVÍ I 17/02/2018

VALLIRANA 3-7 ALEVI I

Avui hem jugat contra el Vallirana. Hem pogut veure els nostres jugadors bastant més motivats del normal.

El primer quart i l’últim vam ser dominants clarament. Vam jugar amb calma i vam tenir la pilota molt bé creant bones ocasions. L’Iker va fer funcionar molt bé l’equip des del mig, la defensa contundent que va fallar molt poc i els dos extrems van fer un gran partit creant perill i obrint espais.

De totes maneres, el Vallirana ens va sorprendre sobretot al segon quart. Van aconseguir guanyar-nos i jugar d'una manera molt inesperada pel nostre tipus de joc. Els nostres jugadors no estaven gaire preparats pels contraatacs i vam patir força. És una cosa que hem pogut analitzar i que treballarem com cal aquesta setmana vinent.

CRÒNICA ALEVÍ I 24/3/18

SANFE; 1-5; ALEVI I

Aquest cap de setmana hem jugat contra el Santfeliuenc, un equip amb menys nivell tècnic que el nostre aleví, però amb molt de físic i gaire intensitat.

El primer quart ha estat bastant entretingut de veure, els nois han sapigut aplicar molt bé el treball fet durant la setmana. Tot i això, ens hem despistat a l’últim moment i ens han fet un gol.

Al segon quart, el partit en general ha perdut intensitat i, gràcies a la nostra tècnica, hem pogut fer 3 gols amb molta facilitat 

Els dos últims quarts van tornar a ser dominats pel nostre aleví. Tot i que, el Sant feliuenc ens va fer patir en un parell de jugades per despistar nos a l’últim moment 

Els entrenadors estem molt contents de l’actitud dels nostres jugadors. Esperem que a partir d’ara, l’actitud a tots als partits sigui la mateixa a la de aquest dissabte, però estant atents fins a l’últim segon!!!

CRÒNICA ALEVÍ I 27/01/2018

SANT BOI 4-4 ALEVÍ I

Partit contra  l'úinc rival que ens havia guanyat. Els dos primers quarts no vem tenir la intensitat necessària ni tampoc molt encert en la presa de decisions, cosa que va fer que acabesim la mitja part perden. No va ser fins al final del tercer quart que això va canviar, segurament al veure que perdien. Tot i haver intentat resoldre el partit, no va ser suficient i ens vem quedar amb un empat 4-4

Destacats: Asier i Alejandro

Cap Amunt