See other templates

Aleví H

Crònica Aleví H 9/6/2018

LA PALMA 6-2 ALEVI H

Últim partit de la temporada contra un rival amb pocs punts de diferencia. Horari diferent un dissabte per la tarda, però tot i això no s’ha vist molt canvi. 

El primer quart ens vam imposar, i vam arribar a porteria rival fins a 10 cops, però en el segon quart es van posar a l’altura. Mitja part 1-1. El tercer quart també va ser molt parell i al final el vam acabar amb 2-2. Ja en l’ultim quart vam encaixar 4 gols fruit de la impotència que ens va crear el fet de intentar seguidament i no veure resultats.

Desitjem molta sort a tots els jugadors de cara a la temporada vinent.

Crònica Aleví H 2/6/2018

Rebíem al líder, ja campió de la competició. Un equip força treballat amb bones transicions i molt bon toc de pilota, els nostres van poder aguantar amb molt bon criteri els 3 primers quarts, però el tema físic ja no va arribar per l'últim. Brutal millora feta des de inici de temporada i bona adaptació a aquest nou projecte que a poc a poc hem anat millorat.

Destacats Biel/Lucas

CRÓNICA ALEVÍ H 19/5/2018

ALEVI H; 3-4 SECTOR

El partit va començar amb males sensacions ja que l'equip només disposava de dos canvis, un que venia de lesió i l'altre que es va fer mal escalfant i no va poder jugar durant el partit. Es va reduir a un canvi.

El treball que es va fer durant el partit va estar al nivell que portem fent les ultimes 4-5 jornades, amb esforç i ganes, i és per això que el marcador fins al minut 14 de lúltim quart anava 3-3. El Sector Montserratina va aconseguir marcar l'ultim gol del partit en els últims instants, gol que va pesar molt pel treball que vam demostrar durant el partit.

Cal a dir que aquest partit s'ha decidit per la sort ja que estava molt obert i nungún dels dos equips va fer més merits que l'altre per emportar-se els punts. Tot i no puntuar, bona feina dins del camp.

CRÒNICA ALEVÍ H 27/5/2018

PRAT AE ; 4-5 ; ALEVI H

Jornada important contra un equip que portava 6 punts més que nosaltres i ha deixat clar des del primer moment que volien guanyar el partit.

Els 3 primers quarts han estat molt oberts, però aquest cop l’ultim ha estat decisiu. Hem jugat amb cap i intel.ligència futbolística a diferencia de les últimes jornades, que hem disputat molt bé els partits, però al final la balança no es decantava a favor.

Molta alegria per la victòria treballada.

CRONICA ALEVI H 12/5/2018

El partit ha començat amb un Sant Feliu dominant i amb arribades a la nostra porteria de forma abundant, però hem fet una bona tasca defensiva i hem aconseguit anul·lar totes aquestes ocasions. A partir del minut 5, hem disposat d'una major possessió després de marcar un gol. En el segon quart hem estat superiors que ells i ens hem anat al descans amb un 0-2 favorable. Les coses s'estaven fent bé per part nostra i fins l'últim minut de partit així ho hem continuat fent, però individualment el Sant Feliu era millor i s'ha fet notar amb un sistema ofensiu de 2 puntes, que ni rectificant la posició dels nostres defenses hem aconseguit aturar, fet que deixava el marcador a 2-2 ja per afrontar l'últim quart. En aquest la bona dinàmica que portaven ells els ha fet créixer i sumar dos gols més.

Encara que en el marcador es reflecteixi una derrota amb 2 gols de diferència, hem vist en aquest partit i en els últims 4 que portem una clara evolució dels jugadors, i la feina demostrada avui és molt superior a la que portem fent aquesta temporada. Enhorabona pel treball fet i ara a pensar en els partits següents mantenint la mateixa dinàmica. 


Destacat: Bruno i Albert

Cap Amunt