See other templates

Aleví B

Crònica Aleví B 3/6/18

Santfeliuenc 4-6 Aleví B

Partit de tràmit per acabar la lliga. Cap dels dos equips es jugaven res, i es notava. Sense fer gaire cosa, sense patir tampoc, vam aconseguir marcar tres gols i que ells només ens marquessin un abans del descans.

A la segona part vam canviar la pressió per a que fos més elevada i ells disposessin de menys possessió. També vam aconseguir marcar tres gols, i ells només ens havien aconseguit marcar un fins que faltava un minut on, ja destensionats, vam encaixar-ne dos més.

Finalment però, el resultat no es va moure més i vam aconseguir els tres punts

CRÒNICA ALEVÍ B 27/04/18

Última jornada de lliga que juguem a casa i saldada amb una victòria poc brillant per la quantitat de gols encaixats.

El partit ha estat marcat per les nostres facilitats defensives, sent molt poc contundents a la nostra àrea i encaixant fins a 5 gols. Això ha provocat que malgrat realitzar un bon joc i dominar el partit, no ens poséssim per davant el marcador fins a la segona meitat. Finalment amb l'avantatge de dos gols el partit ha estat controlat, exceptuant els últims minuts on el rival ha retallat distàncies novament en una acció a pilota parada.

Sumem tres punts de cara a acabar el més alt possible a la classificació i gaudir de les victòries a través de realitzar un bon joc.

CRÒNICA ALEVÍ B 13/05/18

Aleví B 10-1 Espluguenc

Enorme partit d'equip, que s'ha vist reflectit amb el resultat i un marcador ampli. Com portem dient tota aquesta segona volta, el nostre objectiu és millorar els resultats que vam obtenir en la primera i avui seguim en aquesta línia guanyant un partit amb molta superioritat davant un rival que ens havia guanyat a l'anada.

L'equip ha sortit molt endollat des de l'inici i ha marxat al final del primer quart amb un 3-0 a favor. Aquesta línia s'ha mantingut durant tot el partit, on hem dominat el joc en tot moment, realitzant bones transicions atac-defensa, defensa-atac i entenent on podíem fer mal al rival. Finalment el partit ha acabat 10-1.

Destacar la capacitat d'aquest equip per oblidar el mal partit de la setmana passada i demostra que, quan estem endollats i treballem tots junts, es manifesta el gran talent de cadascú.

crònica Aleví B 20/5/18

Martorell 7-1 Aleví B

 Partit per oblidar contra els cinquens, on no hem arribat a entrar al partit en cap moment. Hem encaixat un gol al primer minut que ens ha fet molt de mal. Ells esperaven darrera així que han aprofitat les nostres errades per anar-nos marcant els gols.

Nosaltres no hem aconseguit marcar fins al darrer moment, sense aprofitar les poques ocasions que hem tingut.

Seguirem treballant per guanyar els darrers dos partits.

CRÒNICA ALEVÍ B 05/05/18

Hospitalet 6 - 1 Aleví B 

Derrota difícil de pair, molt mal partit de l’equip que no s’ha sabut sobreposar a les condicions adverses que ens enfrontàvem. 

El partit se’ns ha posat encontre des del inicis amb dos gols de fortuna per part del rival que ha provocat que deixéssim de creure en la victòria i ens ha portat a competir a un nivell molt baix, sense dominar el partit ni la pilota, cosa que es tradueix amb poques ocasions i moltes pèrdues. Finalment en l’últim quart l’equip ha estat millor però el resultat ja era massa ampli per creure en treure un bon resultat. 

Trenquem la bona dinàmica que portàvem, esperem que sigui una derrota productiva i que ens serveixi per treure el caràcter guanyador i competitiu que avui no hem pogut veure. 

Cap Amunt