See other templates

ULTIMES NOTICIES

TRAMITACIÓ DE FITXES FEDERATIVES 18/19

Un cop hem fet les revisions mèdiques podeu tramitar la fitxa. Entreu a futbol.cat i poseu el codi (DNI en la majoria dels casos) i la contrasenya que vau rebre quan vau confirmar el mail de futbol.cat.

Potser us diu que heu d'actualitzar dades. Editeu perfil canviant alguna coseta i podreu fer els 2 pàgaments 24.50 i d'altre diferent, segons categoria.

No oblideu de fer la signatura segura en vinculacions i el procès estarà acabat.

La setmana propera totes les fitxes han d'estar tramitades per a tenir temps d'imprimir-les i adjuntar copia del dni i això comporta molt de temps. Els que comencen el 29/30 el dilluns ha d'estar tot pagat, si us plau.

(Els jugadors de cebllob, necessitem el catsalut i una foto digital) Benj G, Pre B i C i Promeses.

 

DELEGATS

Cerquem pares/mares que vulguin col.laborar a l'equip dels seus fills, fent de delegat durant el dia del partit amb tasques senzilles.

Els equips següents encara no disposen de delegat per a aquesta temporada i creiem que seria bo obrir la possibilitat a tothom que ho desitgi. Són petites tasques que treiem als entrenadors, que redundaran en benefici dels jugadors.

Gràcies.

Les sol.licituds les feu arribar per correu a This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .
+ info

L'ALEVÍ C A DINAMARCA

Aquest any, l'Atlètic ha tornat a ser convidat a participar al Football Talent Trophy, torneig que es juga a la ciutat de Hadsund, Dinamarca, els dies 15 i 16 de Setembre (l'any passat l'Aleví A va ser subcampió).
L'equip que ens representarà és l'Aleví C, format per Joan, Joel Simón, Álex, Joel Valéncia, Beltran, Gerard, Asier, Jan Guzmán, Pau, Ismael i Jan Soler, i que dirigeixen Carlos Monzonís i Miquel Rovira.
L'equip competirà dissabte i diumenge davant d'equips de referència del futbol de Noruega, Suècia i Dinamarca.
Els desitgem molta sort a jugadors, entrenadors i familiars que els acompanyen.
Força Atlètic!!
En aquest enllaç, podreu seguir els partits, resultats i classificació del torneig: FTT
Cap Amunt